Oppblåsbar Hinderløyper perfekt for Team Building

Det er brainstormings møte i ledelsen, og temaet er årets sommerfest. God mat og god drikke står på blokka, god underholdning er lett å booke, så kommer 1000 kroners spørsmålet. Kan vi finne på noe som er morsomt, og som øker arbeidsmoralen og skaper entusiasme blant de ansatte?

Noe som inkluderer alle også ledelsen i en lek hvor vi bare har det gøy og ikke tar oss selv så alvorlig?

En god måte å gjøre dette på er å la naturlig frustrasjon få et trygt og morsomt utløp der de ansatte kan lette på trykket i hyggelige og uhøytidelige lek med kolleger og ledelsen i en oppblåsbar hinderløype. Det er gjort tusenvis av ganger med suksess i andre land, så det er ingen grunn til å finne opp kruttet på nytt.
 

Konkurrer en mot en eller lag mor lag og la konkurranse instinktet blomstre på neste firmafest.

De fleste arbeidsplasser har nok av hverdager med sine hverdagslige utfordringer, på sommerfesten vil vi ha det gøy. Når hele selskapet møter til en hyggelig sammenkomst og du stiller med en oppblåsbar hinderløype hvor dere kan leke og konkurrer sammen og mot hverandre, har du lagt grunnlaget for et vellykket arrangement.
 

Det åpner for mange morsomme konkurranse former, avdeling mot avdeling, gutta mot jentene, ledelsen mot de ansatte.

Hvem stikker av med troféet i år, blir det salg, marked eller administrasjonen? Det er sunt, de er morsomt og det er alltid underholdende.
 

Løp, klarte, sklie og passerer hindre, hvem er raskest og hvem vinner årets morsomste manøver?

Familievennlig.

Flere og flere firmaer lager firmafester hvor hele familien er invitert, hinderløype, hoppeslott, sklie og kanskje en fotballradar er også veldig familie vennlige leker.
Les mer om oppblåsbare hinderløyper på LuftDesignFabrikkens hjemmesider