Enkel og effektiv messedeltagelse med oppblåsbare salgsboder


Enkel og effektiv messedeltagelse med oppblåsbare salgsboder.

Har du noen gang sett en messeansvarlig i arbeid? Messeplanedokumenter i den ene hånden og mobiltelefon i den andre, mens hun etter beste evne forsøker å skape orden i kaoset. Småstresset skanner hun en overfylt messehall i håp om å finne en messeansatt som kan hjelpe henne med å finne sin plass og få rigget opp standen mens minuttene til åpningen tikker alt for fort. Hvis du noen gang selv har vært så uheldig å få dette oppdraget, kjenner du kanskje igjen den hjelpeløse følelsen av å være avhengig av andre for å få montert din stand. Velger du en oppblåsbar messe stand blir trolig sin neste messe aktivitet en ganske annen opplevelse.
 
Lett å bruke selv i de trangeste haller.
Deler som mangler er ikke det eneste som kan gå galt på en messe. Det er nok av andre muligheter til å snuble i. Folk som ikke møter opp når de skal, avlessing av utstyr, for liten avsatt tid til rigg, og upraktisk standplass som stjeler av den korte monteringstiden du trodde du hadde tilgjengelig er andre faktorer som hver på sin måte bidrar til å øke stressnivået.
 
Velg mobile salgsboder og du vil unngå mange av disse ubehagelige utfordringene. Du vil ikke ha behov for å leie inn riggemannskap. Oppblåsbare salgsboder er enkle å montere og kan lett håndteres av bare to personer. Nedpakket tar de liten plass, noe som gjør det enkelt å lagre, frakte og manøvrere selv i de mest overfylte messeområder. Det går fort å blåse de opp og like rask å ta ned, så du vil aldri mer måtte bruke timevis bare for å få din klar til åpningen av messen.

Utendørs arrangementer
Utendørs arrangementer har sine egne utfordringer. Med oppblåsbare salgsboder står du ute under tak beskyttet for vær og vind. Faktisk vil oppblåsbare telt trekke et enda større publikum når det regner, da søker folk gjerne til de standene som har tak. En oppblåsbar salgsbod eller telt er også et gigantisk reklame segl som trekker publikums oppmerksomhet til din stand.Ønsker du å trekke enda flere besøkende til din stand er et oppblåsbar interaktivt spill en enkelt og kostnadseffektiv måte å øke trafikken på. Enten du skal introduserer et nytt produkt eller så økt oppmerksomhet om de gamle. Messevinneren Europa i 2012 i ble Undertrykket, denne tar liten plass og engasjerer voksne og barn på en morsom måte.
En oppblåsbar reklamefigur eller søyle er også godt egnet til å trekke folk om du ikke vil ha en direkte aktivitet på din stand. Siden dine salgsboder, interaktive leker og eventuelle reklamefigurer leveres i samme farge, logoer og uttrykk, vil du få en helhetlig å profesjonell messe deltagelse når du velger oppblåsbare løsninger.


Nesten alt kan gjengis så en oppblåsbar, så la kreativiteten flyte og designe en mobil messestand som tar igjen produkt eller markedselementer forøvrig og imponere de besøkende.
Enkelt, unikt og godt synlig.
Før du legger ut på årets messe turne vurder fordelene et mobil oppblåsbar stand pakke gir deg, kanskje du vil gå fra å være en av de mange stressede arrangementskoordinatoren til den avslappet og omgjengelig talsperson for din merkevare du ønsker å være
Med mindre riggetid og en unik stand, vil du ikke bare få mer tid til dine potensielle kunder, du vil også måte flere av dem.

Monteres på 2 minutter!
En oppblåsbar salgsbod monters av 1 eller 2 personer raskt og enkelt.
Se video av den raske monteringen her.