Hvordan reparere et hoppeslott med leverandørens repair kit.

De fleste leverandører av hoppeslott og andre oppblåsbare produkter leverer disse inkludert et reperasjonskit. I denne bloggen skriver vi litt om hvordan dette Kitet kan brukes.
 

 
Liming av hull. NB Denne metoden bør ikke brukes i søm.
 
 

1 Isolere området på hoppeslottet som skal repareres, mål lengden av revnen.

2 Klipp et stykke av vinyl materiale som er dobbelt så stort som området som skal repareres.

3 Tørk overflaten for å fjerne skitt og rusk, og puss hele området den nye duken skal dekke med fint sandpapir.

4 Ha på et tynt lag med reparasjons lim området som skal repareres med en liten pensel, og plasser materiale slik at det dekker hele det skadede området. Pass på slik at du unngår folder eller bretter i materialet du legger på.

5 Fordel jevnt press på materialet i 30 sekunder, før du lar det hele tørke i ca. 20 minutter. Blås opp hoppeslottet for å sjekke at det er blitt helt tett der du har reparert.


Sying av hull. NB Denne metoden bør brukes i søm.
 
 

1 Rengjør området på hoppeslottet som skal repareres godt og fjern eventuelle rester, skitt og rusk.

2 Bruk nål og tråd beregnet for søm i hoppeslott og PVC.  Plasser stingene tett inntil hverandre for å sikre at hullet blir helt tett og unngå unødvendig stor lekkasje av luft i den nye sømmen.

3 Blås opp hoppeslottet for å sjekke at den nye sømmen holder godt på luften, du kan komme unna det med en liten lekkasje, men hvis sømmen slipper ut mye luft, kan det være nødvendig å sy på nytt.


Trenger du profesjonell hjelp?
LuftDesignFabrikken tilbyr reparasjon av hoppeslott, figurer, telt og andre oppblåsbare produkter. Reparasjonene utføres av dyktige fagfolk med lang erfaring fra produksjon og reparasjon.