Oppblåsbare arbeidstelt sikrer optimale arbeidsforhold i hele byggeprosessen


Er du på jakt etter et enkelt, solid og vinterisolert lager eller abeidstelt. Oppblåsbare arbeidstelt kan være løsningen.Teltene monteres raskt og enkelt og brukes fortrinnsvis for å sikre tørr og varm byggeplass, prosjekt framdrift, material lager, prefabrikkering og avgrensning av byggeplass for uvedkommende.

Kravene til tørt bygg er som kjent bare økende.Oppblåsbare arbeidstelt brukes til å bygge inn hele byggeplasser og bygninger. Leveres som moduler i standard størrelser fra 27 m² eller som "skreddersøm" på ønskede mål.Bilde viser oppblåsbart arbeidstelt 243 m² levert til AF gruppen. Utvendige Mål: 13,5(m)B x 18(m)L x 7(m)

Oppblåsbare arbeidstelt brukes ofte som midlertidig lager for materialer og oppbevaring av andre varer man ønsker å bevare tørre under byggeprosessen. Leveres i str fra 27 til 1000 m².Monteringstid fra 10 minutter.


Bilde viser oppblåsbart lagertelt 27 m²

Oppblåsbare arbeidstelt brukes ofte til kapping av material, reparasjon av utstyr og andre praktiske arbeidsoppgaver man ønsker å utføre i et tørt og varmt arbeidsmiljø. Leveres i str fra 27 til 1000 m². Monteringstid fra 10 minutter.


Bilde viser oppblåsbart arbeidtelt 27 m²

Oppblåsbare arbeidstelt.  Noen unike egenskaper:
Lette å lagre, transportere og montere
Leveres i ønskede lengder, bredder og høyder.
Leveres i ønsket farge med firmaprofilering om ønskelig
Kort monterings tid
Doble vegger gir god isoleringsevne
Montering.

De minste teltene (20-100m²) til for eksempel oppbevaring og kapping av materieler monteres på noen minutter. Mellomstore telt (100-200m²) monters på ca 30 minutter og store telt (over 200m²)monteres på en til to timer.

Skader/reparasjon.
Teltet leveres med reparasjonskit som inneholder blant annet pvc og lim. Eventuelle hull, flenger og rifter kan enkelt repareres på plass ved hjelp av medfølgende reparasjonskit.

Norsk leverandør.

LuftDesignFabrikken leverer oppblåsbare arbeids telt/byggeplass telt som løser behovet for tørr og varm arbeids eller lagerplass på en oppsiktsvekkende lett måte. Teltene brukes fortrinnsvis for å sikre tørr og varm byggeplass, sikre prosjekt framdrift og som avgrensning av byggeplass for uvedkommende.