Norgesmesterskap i Drusing*. Road show ide!

*Drusing betyr skyt så hardt du kan, og er et uttrykk hentet fra fotball løkka


 Er du på jakt etter en enkel og populær ide til en fotballaktivitet til din neste road show eller fotballturne? Da kan ideen NM i drusing være det du leter etter.

Sentralt i denne aktivitet står det meget populære fotballproduktet, fotballradar som kort fortalt måler hvor hardt du skyter en ball. En oppblåsbar tunell laget i din farge og med din logo.

Gjennomføring delfinaler
På hvert del arrangement deltar man med sin skuddfot og skyter så hardt man kan. Vinneren av delfinalen er helt enkelt den som skyter hardest

Her kan man ha ulike grupper, menn, kvinner, barn og ungdom for eks, slik at konkurransen blir moro for alle. Dagsvinnere får en premie, og de beste går til finale i NM i drusing.

 
Finalen
Finalen holdes på et sted hvor mange mennesker møtes som Ullevaal, kontraskjæret eller andre steder hvor de viser store mesterskapet på storskjerm.

Hva kreves for å gjennomføre denne ideen
Du trenger 2 unge menn eller kvinner i en Citroen berlingo i for eksempel 4 uker. Lengen av turneen bestemmer du jo selv om kommer både an på budsjetter og hvor tort du selv ønsker å gjøre dette.
I tillegg til bilen og mannskap trenger du en komplett fotballradar og kanskje musikk. Om du ønsker å dele ut give aways fyller du opp dette også i bilen.

Hvem kan bruke NM i drusing som sin ide
Alle selvsagt, men den passer best for de som ønsker å bruke fotball i sin kommunikasjon, det være seg store fotballsponsorer, kretser eller forbund, eller kanskje Adidas og andre store utstyrsleverandører.

Hvor bør man gjennomføre NM i drusing
Dette er jo avhengig av hvem som står som avsender, er det Statoil eller Rema 1000 er jo fasilitetene for delsfinaler nærmest gitt, her finnes det jo flere hundre utsalgssteder som er perfekte for en slik aktivitet.

Finalen bør gå på et sted med mye mennesker.