Hvordan øke inntektene og oppmerksomheten til din forening?

Steigen Røde Kors viser frem sin nye inntektskilde. Hoppeslott til utleie.

Steigen Røde kors er nå stolt eier av eget hoppeslott. Hoppeslott brukes til å promotere Steigen Røde kors, skape attraktivt innhold på egne arrangementer samt leies ut til foreninger, bedrifter og privatpersoner for å skaffe ekstra midler i klubbkassen. Et hoppeslott gir med andre ord flere verdier til en forening.

- Det var et lag sørpå som hadde gjort noe tilsvarende, så vi tenkte dette kanskje kunne være noe for oss også. Vi må jo tjene penger for å holde laget i drift, og å leie ut dette hoppeslottet kan være en vei å gå. I tillegg til at folk kan leie hoppeslottet til private bursdager og lignende, er det selvsagt mulig for lag og foreninger å leie det også. Og vi snakker om hele Nord-Salten. Vi kommer også til å være på markeder og lignende i området. I tillegg vil vi farte litt rundt i Steigen på lørdagene framover slik at folk kan få prøve det, sier Bente Ludvigsen og Arne Willy Hansen i Steigen Røde Kors hjelpekorps.

Kontrollør Silje Rodahl fra Statens Jernbanetilsyn ber alle om å sjekke at årstall og godkjentmerke er på plass før de slipper ungene inn i slike hoppeslott.

Les hele artikkelen her

Stigen Røde Kors