Barnebursdager viktig inntektskilde for lekelandene

Vi har tidligere blogget litt om betydningen av barnebursdagskonsepter for et lekelands omsetning.
Her kommer et par eksempler til. Barnebursdager er uten tvil en viktig del av inntektsgrunnlaget for et lekeland. Går du med tanker om å stare lekeland der du bor? Ta barnebursdagene på alvor.- Metro lekeland har vært i drift i snart fem år. I løpet av 2012 var 16.000 barn innom i forbindelse med bursdagsfeiringer. I tillegg kommer tusenvis av andre besøkende sier Dag Bjørnar Melby, daglig leder i Metro Lekeland i Sandefjord.

Tar vii utgangspunkt i en snitt pris på 150 nok per barn får vi en omsetning på 2.400.000 nok bare på barnebursdager i året.

Mange barnebursdager far første dag.
Jippi lekeland i Larvik kan melde om at 13.000 mennesker besøkt anlegget og at det allerede er 97 barn som har hatt sine bursdags arrangementer på lekelandet, i løpet av de 5 første uken.

– Vi har hatt en enorm mottakelse, noe vi er veldig takknemlige for. Bursdagskonseptet har slått spesielt godt an. Siden åpningen har 97 barn lagt feiringen til lekelandet. sier Inge Barikmo, styreleder i Jippi lekeland.
Tar vi utgangspunkt 12 barn per barnebursdag og en snitt pris på 150 per barn ender vi på en omsetning 175.000 nok på de første uken bare på barnebursdager. 
Kilder
Østlandsposten
Østlandsposten