De 6 mest populære oppblåsbare leker for firma arrangementer

Jobber du med event og arrangement mot bedriftsmarkedet? Kanskje har du allerede oppdaget fordelene med oppblåsbare leker til kickoff, sommer fester ol . En oppblåsbar leke monteres på 10 minutter og tar liten plass i bil og på lager. Dette gjør oppblåsbare leker til det mest fleksible valget når du ønsker å tiltrekke deg nye og gamle firmakunder. Muligheter i design og funksjon oppblåsbare produkter gir, åpner også et hav av nye muligheter til hva du kan tilby dine kunder.
Så blir jo da 1000 kroners spørsmålet; hva slags oppblåsbare leker er de mest egnede for, sommerfester, kick offer og julebord?
 
Oppblåsbare leker generelt er glimrende for å tilføre lek og en liten konkurranse til festen uten det blir for mye alvor. Vi har på denne siden samlet 30 oppblåsbare leker som alle er godt egnet for firmafester. Dette er alle oppblåsbare leker som er i bruk over hele Europa og store deler av verden for øvrig ui dag om som er populære så, for å si det enkelt er det sånn at du du finner en leken her du selv syns ser morsom ut, vil mest sannsynlig dine kunder syns det samme.
I denne bloggen tar vi for oss noen av de mest sikre vinnerne innenfor segmentet filmarrangementer i USA og Europa i dag. 
Gladiator Duell
Glimrende mann mot mann eller kvinne lek. Deltagerne starter på hver sin opphøyde pute, utstyrt med skumgummi beskyttede gladiatorstang og hjelm.
Her får man utfordret hverandre i en morsom fysisk kamp med røtter tilbake til romertiden, i trygge omgivelser. Kampen vinnes ved at den ene deltageren får den andre til å ramle ned fra sin pute mens den blir stående selv. Og selvsagt den som ramler, lander mykt og godt på en oppblåsbar mega pute;-)
 

Putekrig
Ligner på gladiator duellen i formål, men her sitter deltagerne på an stang. Under seg har de en stor og myke landispute. Deltagerne utstyres med store puter og hjelmer. Formålet er å få den andre deltagerne til å miste balanse og faller ned på kjempeputen, mens du selv blir sittende. Veldig mange morsomme situasjoner oppstår i denne putekrigen.


 
Fotball radar.
Veldig enkelt, utrolig moro. Fotballradar er helt enkelt et oppblåsbart telt, med en radar boks som måler hvor hardt du sparker (eller slår/kaster) en ball. Fotballradar er en aktivitet som har en tendens til å «ta deltagerne» litt. Det vil si at man begynner ofte litt forsiktig med noen få som skyter noe få skudd, men så begynner noe å skyte hardere en deg, og du må til pers igjen., De som står å ser på lurer etter hvert på, «hvor hardt skyter jeg tro?». Og så er moroa i gang. På fotballturneringer ser vi at litt ute i arrangementet vil også mor teste hvor hardt hun skyter. Veldig enkelt å lage lag mot lag og mann mot mann konkurranser. Sumo drakter
Får frem latteren på ditt neste arrangement! Hopp inn i sumodrakten din og la moroa begynne! Har du ikke prøvd det før er du mulig du får en opplevelse for livet! Veien til en latter er kort når man er iført en gigantisk sumodrakt polstret med skumgummi. Nettopp denne tykke skumgummi polstringen gjør det faktisk mulig å løpe eller hoppe uten å påføre de samme skadene denne type aktivitet normalt sett ville ha påført. Sumo draktene bryter ned barriere og gjør oss mer like i leken, og derfor veldig godt egnet til team building og arrangementer hvor vi ønsker å bryte litt isen før vi kan slippe oss løs! Sumodraktene leveres med matte, hjelmer, nakkestøtte og bukseseler.


Bungee run
Adrenalinet koker og konkurranse instinktet er i høygir.
Deltagerne utfordres til å være første mann til enden av løypen, problemet her er at de er bundet ved en strikk i ryggen. Mister du fotfeste bære det rett tilbake til utgangspunktet.
Rodeo okse
En annen vinner på firmafest arrangementer og en suveren test av balanse er surfebrett simulatorer og rodeo okse simulator. Levers med en oppblåsbar pute som deltagerne kan falle trygt ned på. Her gjelder det å klamre seg fast til okse så lenge du klare mens den beveger seg rundt og opp og ned.